Saules horoskopai

saule@horoskopas.lt
www.horoskopas.lt

 

Klausimai - atsakymai

Jūsų klausimas (2009-11-21)
Turiu katiną ,kuris kudas kaip dviratis yra toks priezodis \'\'katinas kudas seimininkė šudas \'\' na kokia seimininkė nesvarbu, katinu rūpinuosi perku ir maitinu kas jam patinka, o jis labai išrankus eda tik vienos rušies kačiu maistą ir tik vienos rusies žalią paukštieną ir laka tik vandenį ir plaktą kiaušinį. Aš pati stora ir labai, valgau viską t y paprastą , pagaminamą namuose, lietuvišką maistą. Jauciu ,kad turiu mokytis iš savo mazojo draugo organizuoti savo mitybą, ar galit patarti kaip tai daryti į ką kreipti demesį. Atleiskit už tokį savotišką klausimą. Jei neatsakysit nieko neatsitiks .Sekmes jums SAULE. Vio

Atsakymas (2009-11-21)

Mintyse pasijuokiu, kai žmonės leidžia milijonus dietoms, kūdinimosi  mokyklėlėms, o gauna trumpalaikį rezultatą, nes neperpranta  ind. mitybos. Katinas – fainuolis, perduokite linkėjimų  :J)))  Jaučia, kas laukia šeimininkės, jei nesusiims.  Nuo 2016 metų svoris pradės augti dar intensyviau, dar labiau pasinešite per liemenį į šonus. Èia – genai, tėvo linija. Dar: nuo 1976 iki 2016 apetitas viskam, įskaitant ir gyvenimo galimybes, kolosalus, nekatiniškas. Jei ribotųmėt iki tol apetitą ir  laikytųmėtės dietų -  blokuotųmėt  pajamas,  gaunamas iš kitų dovanas.

Dievo, likimo  ir genų jums duota dar 7 metus daaaug intensyviai (per konkurenciją) užsidirbti ir iš asm. gebėjimų patenkinti didesnius, nei kitų, poreikius ( gi  pavyko  gauti 2 atsakymą, kas beveik neįmanoma... :    ))). Poreikius patenkinate, sprendžiant iš laiško, tik gastronominius,atlygiai plaukia pro šalį, nes gebėjimai nepilnai panaudoti?  

Ką daryti, kad žiaurus apetitas neitų į svorį? Jūsų įžūliausi norai? Sudarykite jų sąrašą ir lai katinas sutvirtina parašu  :  ))))  Tarkim:  butas Palangoje, kelionė prie Baikalo, skrydis  su parasparniu  ir pan. Prikabinkite  rokfelerio sąrašėlį  prie šaldytuvo, užrakinkite jį auksiniu rakteliu, kabinamu katinui ant kaklo. Ind.racionas iki 2014 m : KARŠTAS aštrokas šviežias maistas, artimas kinų virtuvei. Kinų virtuvė Lietuvoje neturi nieko bendra su jų tradicine. Kinai – gudrūs,  komerciškai prisitaikė prie mūsų riebaus, gausaus majonezinio stalo.

Pagr principai: jokių padažų -riebalų , beveik be druskos, ant gyvos greitos stiprios ugnies (elektrinė plyta netinka), daug  lengvai apvirtų  žalumynų, soja, tofu, ryžiai . Daug žalios arbatos,  geria kiaurą parą,  litrais,pagal poreikius, termosus su savim nešiojasi  Natūralus maistas, jokių „E“ ir saldiklių, daug salotų su sėmenų aliejumi. Garinis  triaukštis greitpuodis, jame per 20 min: daržovės+ žuvis +ryžiai   

Pastudijuokite norvegų, estų virtuvės pagrindus, jie dabar jums tinka, youtube milijonai free receptų:

 

http://www.youtube.com/watch?v=gufY6DhylpY&feature=related

 

 

2009-2010 metai – idealūs pradėti reguliuoti (o ne riboti!) mitybą. Ji ribosis savaime, po 2016 metų. 2014 m keisis skonis, mityba. Savaime valgysit  sveikuoliškai mažom porcijom, kaip katinas,  derinsit, skaičiuosit kalorijas pagal planą. Iki tol pažaiskite su virtuvėm-psichologija.

 Privaloma: daug intensyviai vaikščioti, pvz. tolimi maršrurtai pėsčiomis,  kartą į savaitę, kad nužygiuotųmėt  ir grįžtumėt su mozoliais, nusialinusi – tik šios sąlygos neleis energijos pertekliui eiti į svorį.  Kiek gražių vietų prie Dubysos. Pasiimate draugę, termosą žalios arbatos, virtų daržovių su lupenom  - ir į žygį.  



« AtgalAnkstesnis | Sekantis